Časový lístok v MHD Lučenec

21.08.2013 Lučenec

Slovenská autobusová doprava Lučenec, a.s. v spolupráci s mestom Lučenec vám od 1. 7.2013 umožňuje v mestskej hromadnej doprave cestovať výhodnejšie pri zakúpení časového lístka. Pretože končia dovolenky a prázdniny a pravidelné cestovanie do práce a školy vám môže znížiť rozpočet vo vašej domácnosti, opäť vám pripomíname túto možnosť.
Časový lístok si môžete zakúpiť z vašej dopravnej karty ktorýkoľvek deň a platí vám nasledujúcich 30 dní od zakúpenia. Cena takéhoto (časového) lístka pre dospelého je 8 €. To znamená, že pri pravidelnom každodennom použití, napr. počas 21 pracovných dní (t.j. spolu 42 jázd), vás vyjde jedna cesta len na 0,19 €, oproti 0,35 € pri zakúpení CL z dopravnej karty a 0,50 € oproti bežnému cestovnému lístku (pri platbe v hotovosti).
Cena časového lístka pre žiaka a študenta bude 3,50 €, t.j. podľa vyššie uvedeného prepočtu za 42 jázd vyjde cestujúceho jedna jazda len 0,083 €, oproti 0,13 € cestovného lístka (ďalej CL) z dopravnej karty a 0,17 € pri platbe v hotovosti.
Veľkou výhodou pri časovom lístku je, že môžete počas 30 dní absolvovať neobmedzený počet jázd, to znamená aj prestupovať na všetky spoje mestskej hromadnej dopravy. Čím viac budete využívať autobus mestskej autobusovej dopravy, tým bude vaše cestovanie lacnejšie. Ďalšou výhodou časového lístka je aj jeho prenosnosť, časový lístok pre dospelého nie je viazaný ani menom ani fotografiou. Časový lístok si môžete zakúpiť z dopravnej karty, ktorú používate doteraz, alebo si ju zakúpite v Infocentre na autobusovej stanici. Nezabudnite si včas vybaviť dopravné karty aj vy, žiaci a študenti!
SAD Lučenec, a.s.
 

Vyberte región